Gedegen advies

Ruim 30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar zijn wij als bedrijf actief in de steigerbouw. U kunt er dan ook op vertrouwen dat onze ervaren en vakbekwame medewerkers u snel en efficiënt van dienst zijn. Bij Nijkamp Steigers geldt: afspraak = afspraak. Wij begrijpen heel goed dat steigers een essentieel onderdeel zijn van het bouwproces. Daarom passen wij ons zo flexibel mogelijk aan op uw planning.

Overal inzetbaar

Waar u ook steigers voor nodig heeft, wij helpen u graag aan de ideale steigers voor uw situatie. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren en monteren van diverse steigersystemen, waaronder metselsteigers en renovatiesteigers. Sinds jaar en dag levert Nijkamp Steigers alle voorkomende steigers voor zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw.

30 jaar ervaring

Verschillende soorten steigers

  • Traditionele steigers

  • Systeemsteigers

Nijkamp Steigers is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het verhuren van steigermaterieel. Wij hebben diverse soorten steigers te huur. Of het nu gaat om een traditionele steiger of een systeemsteiger, bij ons bent u aan het juiste adres voor verhuur en/ of (de)montage van steigers.

Traditionele steigers

De bekendste steigers die wij leveren en (de)monteren zijn traditionele steigers. Traditionele steigers zijn eenvoudig te monteren en aanpasbaar aan de diversiteit van uw bouwproject. Wilt u zeker weten dat uw pand snel in de steigers staat, dan is dit het ideale steigersysteem voor uw project. Ook op moeilijk bereikbare locaties kunnen wij met traditionele steigers uit de voeten.

Welke lengte de vloeren hebben, op welke manier we de buizen koppelen en hoe lang de steigerbuizen zijn, overleggen we graag met u.

Dit type steiger wordt opgebouwd uit buizen en koppelingen. De vloeren bestaan uit houten steigerdelen.

Systeemsteigers

Met dit multifunctionele steigersysteem kunnen we een tijdelijke staalconstructie opzetten die precies voldoet aan uw wensen.

Ten opzichte van traditionele steigers zijn systeemsteigers veel sneller te monteren. Dat kan wel de helft aan montagetijd schelen. Bovendien is de kans dat systeemsteigers fout gemonteerd worden vrijwel nul. De montage is zeer eenvoudig doordat er geen losse onderdelen zijn in dit systeem.

Elk aan de staanders gelast rozet heeft acht aansluitingen. U kunt er dus alle kanten mee op, in nagenoeg elke hoek die u maar wilt. Om de 50 cm brengen we werkvloeren aan, maar ook hierover overleggen we graag met u. Bijvoorbeeld als u de werkvloer verlaagd wilt hebben.